Csomagolóeszköz

Vevőink számára komplex szolgáltatásokat nyújtunk. A gyártás során elsődleges a kívánt csomagolási funkció gazdaságos, esztétikus és környezetkímélő megvalósítása. Hullámkarton-termékeink rotációs és síkkimetsző gépeken készülnek, megrendelőink kérésének megfelelően nyomatlan vagy négyszínű flexonyomással. Nagy figyelmet szentelünk a csomagolni kívánt áru szállítási, raktározási és marketing-követelményeinek.

Gépeink a leggyakrabban használt tető-fenéklapolt (TF) dobozok készítése mellett bármilyen hullámkarton-csomagolóanyag gyártására alkalmasak: az EUR-raklapméretű konténerdoboztól a mirelit gyümölcs szállítására alkalmas - ragasztás és tűzés nélküli - önzáró kivitelű tálcáig. Üzemünkben a háromrétegű (B, C, E) és az ötrétegű (CB, CE, BE) hullámlemezek dobozzá alakítására van mód. A hullámkartonlemez barna, fehérmárvány vagy fehér felületére flexográfiai eljárással az egyszerűbb áruvédelmi jelektől a bonyolult, többszínes raszteres grafikai ábrákig sokféle, kiváló reklámhatást eredményező nyomat készíthető.

A hullámkarton és a karton eltérő szerkezete miatt a karton-csomagolóeszközök gyártása, nyomtatása más célgépeken történik. A feldolgozható karton grammsúlya 70 grammtól 400 grammig terjed. Termékeink nyomtatását (maximum 5 szín + lakk) nagy teljesítményű HEIDELBERG Speed Master nyomdagépen végezzük, majd a gép kapacitásához igazodó stancoló- és ragasztógépek alakítják ki a dobozok végleges formáját.

A hullámkartonból készült dobozok előnyös tulajdonságai: