Plombaszalag

A biztonsági plombaszalag felhasználási területe a kereskedelem, a szállítmányozás, ahol a biztonság és a nyomonkövethetőség fontos szempont. Vállalkozásunk elsődleges célja volt, hogy olyan biztonságvédelmi terméket fejlesszünk ki a felhasználói piac különböző területeire, amely a dézsmálás, az eltulajdonítás, a bezárt területekre való bejutás megakadályozására, valamint a lezárt termékek, áruk biztonságának megóvására nyújt megfelelő biztonsági garanciát és szolgáltatást. A plombaszalag igen hatékonyan védi a lezárt nagy értékű szállítmányokat, nyílászárókat, termékeket, csomagokat, mivel a szalag esetleges eltávolítási kísérlete a szalag perforáció mentén történő beszakadását, roncsolódását idézi elő. A perforált öntapadó rögzítésnek köszönhetően a felnyitási kísérlet után az eredeti állapot helyreállítása lehetetlen, így jelzi az illetéktelen hozzáférést, a behatolási, valamint a dézsmálási kísérletet.

A Kelet-Box Kft. által gyártott biztonsági plombaszalagok szintetikus alapanyagból készült rendkívül erős, bármilyen felületre kiválóan tapadó, könnyedén felragasztható termékek. A plombaszalagokat többféle színben, kérésre egyedi grafikával nyomtatva gyártjuk és forgalmazzuk.

Figyelem! A honlapunkon szereplő plombaszalag termék a Kelet-Box Kft saját fejlesztése és kizárólagos, minden apró részletre kiterjedően védett szellemi tulajdona! Hamísítását a szellemi tulajdonra vonatkozó törvény ide vonatkozó része bünteti!

» Kérje részletes árajánlatunkat!

Méretek

Standard színek

plombaszalag

Húzza az egeret az egyes színkódok fölé!

kék

neonzöld

citromsárga

narancssárga

piros

fehér

világoskék

kék

neonzöld

citromsárga

narancssárga

piros

fehér

világoskék

Jellemzők