Magyar  English  Français

Filozófiánk

Karszalagportál Kelet-Box Kft. minőségtanúsítvány

Minőség

A Kelet-Box Kft. minőségirányítási rendszert működtet azzal a céllal, hogy megfeleljen a hazai és nemzetközi szabványok előírásainak, valamint a vevők és partnerek elvárásainak. Kiemelt figyelmet fordítunk mindazon tevékenységekre, amelyek a minőség állandó javítása révén fokozzák vállalatunk teljesítőképességét. Célunk, hogy termékeink minőségével maradéktalanul kielégítsük megrendelőink igényeit.

Vállalkozásunk a minőségpolitikájában megfogalmazott célok elérése érdekében a Certop Kft. által tanúsított MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer szerint működik. Hullámlemez- és kartonalapanyag-beszállítóink is e rendszer tagjai.

Az általunk gyártott csomagolóeszközök, beléptető karszalagok és biztonsági plombaszalagok kitűnő minőségű, tartós anyagokból készülnek. Termékeink tervezésekor és a végső forma kialakításakor a lehető legkisebb anyagmennyiség felhasználására törekszünk. Vállaltunk konstruktőrei olyan csomagolási megoldásokat fejlesztenek, amelyek teljesen megfelelnek a csomagolási funkciónak, és védik a terméket a szállítás és tárolás során fellépő káros behatásoktól.

Karszalagportál Kelet-Box Kft. gyártás

Üzletpolitika

A Kelet-Box Kft. hosszú távú üzletpolitikai elvek szerint működik. A megfelelő technikák alkalmazásával folyamatosan ellenőrizzük és fejlesztjük gyártási, tervezési, szállítási és üzleti tevékenységeinket, hogy megfeleljünk a piac kihívásainak. Nagy súlyt helyezünk munkatársaink ismereteinek fejlesztésére, bővítésére, minőség iránti elkötelezettségének növelésére.

Profitunk legfőbb forrása a vevői elégedettség. Ennek megfelelően igyekszünk megismerni a meglévő és potenciális megrendelőink szolgáltatásainkra vonatkozó igényeit. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk az elvárások kielégítésének célszerű, s egyben gazdaságos módját. Figyeljük a vevői igények változását, s az eltérések alapján javítjuk munkánkat.

Környezetvédelem

A Kelet-Box Kft. elsődleges feladatának tekinti a természeti környezet megóvását, a környezeti elemek gazdaságos felhasználását, valamint a környezetterhelés minimalizálását. Termékfejlesztési irányaink között kiemelt szerepet szánunk a környezetkímélő anyagoknak és berendezéseknek. A vállalkozásunk által előállított termékek 95%-a újra feldolgozott nyersanyagból készül.

© 2004-2019 KELET-BOX KFT. | Oldalainkat jelenleg 1 vendég böngészi.