Bemutatkozunk

A Kelet-Box 1996-ban alakult, 100%-ban magyar tulajdonban. Vállalkozásunk 1999-ben alakult át Kft-vé. Elsősorban hullámkartonból és kartonból készítünk csomagolóeszközöket, valamint különböző alapanyagokból beléptető karszalagokat, biztonsági plombaszalagokat gyártunk és forgalmazunk. Termékeinket Magyarország egész területén használják.

A beléptető karszalagok és csuklópántok gyártása 2002 óta, a biztonsági plombaszalagok készítése 2008 óta folyik.

Vállalatunk nyírbátori székhelyén a termelési profilnak megfelelő üzem működik, ahol minden feltétel adott a magas színvonalú termeléshez. A csomagolóeszköz- és karszalagtervezéséhez, a gyártás-előkészítéséhez, a gazdasági, kereskedelmi, szállítási feladatok végrehajtásához és a fejlesztési célok megvalósításához 1000 négyzetméter alapterületű ingatlankomplexum áll rendelkezésünkre. Az igényekre való gyors reagálás miatt a munka ma már elképzelhetetlen megfelelő számítógépes támogatás nélkül.

Karszalaggyártás

Vevőink számára komplex szolgáltatásokat nyújtunk (tervezés, termékgyártás, ütemezett beszállítás). Kiválóan képzett munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek, minden egyes feladatra konkrét megoldási javaslatot adnak. Termékeinket minden megrendelőnknek testreszabottan kínáljuk.

A Kelet-Box Kft. minden esetben a megrendelői igényeit szem előtt tartva tesz eleget megbízásainak. Praktikus, nagy szilárdságú csomagolóeszközeinkkel, valamint esztétikus, strapabíró beléptető karszalagjainkkal, biztonsági plombaszalagjainkkal igyekszünk megfelelni ügyfeleink elvárásainak. Munkatársaink tudása és tapasztalata biztosítja a magas tervezői és gyártási színvonalat. Törekvéseinket az elégedett ügyfelek egyre bővülő köre igazolja.

Az elmúlt több mint húsz évben ügyfélkörünk folyamatosan bővült, megrendelőink között kis cégek és multinacionális vállalatok egyaránt találhatók.

Az általunk gyártott csomagolóeszközök, beléptető karszalagok és biztonsági plombaszalagok kitűnő minőségű, tartós anyagokból készülnek. Termékeink tervezésekor és a végső forma kialakításakor a lehető legkisebb anyagmennyiség felhasználására törekszünk. Vállaltunk konstruktőrei olyan csomagolási megoldásokat fejlesztenek, amelyek teljesen megfelelnek a csomagolási funkciónak, és védik a terméket a szállítás és tárolás során fellépő káros behatásoktól.

A Kelet-Box Kft. hosszú távú üzletpolitikai elvek szerint működik. Modern technikák alkalmazásával folyamatosan ellenőrizzük és fejlesztjük gyártási, tervezési, szállítási és üzleti tevékenységeinket, hogy megfeleljünk a piac kihívásainak. Nagy súlyt helyezünk munkatársaink képzésére, ismereteik fejlesztésére, bővítésére, minőség iránti elkötelezettségük növelésére.

Célunk a vevői elégedettség. Ennek megfelelően igyekszünk megismerni a meglévő és potenciális megrendelőink szolgáltatásainkra vonatkozó igényeit. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk az elvárások kielégítésének célszerű, s egyben gazdaságos módját. Figyeljük a vevői igények változását.

A Kelet-Box Kft. elsődleges feladatának tekinti a természeti környezet megóvását, a környezeti elemek gazdaságos felhasználását, valamint a környezetterhelés minimalizálását. Termékfejlesztési irányaink között kiemelt szerepet szánunk a környezetkímélő anyagoknak és berendezéseknek. A vállalkozásunk által előállított termékek 95%-a újra feldolgozott nyersanyagból készül.